Transformatie

Verkocht

Olijfhout
Deze talking stick is gemaakt van olijfhout. In de Griekse traditie is de olijfboom een vredesboom. De godin Irene (vrede), dochter van de stralende Zeus en de rechtvaardige raadgeefster Themis, werd met een olijftak in haar hand afgebeeld. De olijftak werd het symbool van de afloop van de oorlog. De boden die gestuurd werden om de vredesboodschap of wapenstilstand over te brengen, hielden een olijftak in hun hand: een onbetwist, heilig symbool, dat gerespecteerd werd. In het oude testament is de olijf de boom van de hoop. Een duif brengt een olijftak naar de Ark als teken dat de zondvloed voorbij is.

Meander
Een meander is een lus in de loop van een natuurlijke waterloop. Het is een symbool van eeuwigheid, oneindigheid en eenheid. Het zich herhalende geometrische patroon van in elkaar lopende horizontale en verticale lijnen symboliseert de banden van liefde, vriendschap, het eeuwige leven en de cyclus van het leven zelf.

Lemniscaat
Oneindigheid, eeuwige vloeiende beweging, zonder begin en zonder einde.

Slang
Wedergeboorte,herrijzenis, transformatie, initiatie, genezing, wijsheid.

Vlinder
Transformatie, verandering, opnieuw geboren worden.

Paars
Inventief, spiritueel,inspiratie, originaliteit, macht, geloof.

Turquoise
Helpt de mens om zich verbaal duidelijk uit te drukken en eerlijk van begrip te zijn, recht uit het hart.Creativiteit en geestelijke verwezenlijking worden door deze kleur positief beïnvloed, gevoelens en verstand verkeren in een beter evenwicht.

Gouden kralen
De gouden zaden die onze talenten verbeelden.

Zon
Vuur is het element van de transformatie. Vuur creëert energie door materie in andere materie te veranderen. Vuur betekent passie, levenskracht, actie en daadkracht. Vuur brengt warmte, licht en kan ook verschroeien.

Ganzenveer
Samenwerking, nieuwe richtingen, nieuwe mogelijkheden.

Schelp
Scheppend, bescherming, veilig huis, natuurlijke beweging van energie door de spiraal in de schelp.

Deze talking stick is te koop voor € 200,-
Mail naar Karen de Vries als je deze stok wilt kopen.