Hocus Pocus Pilatus Pas, ik wou dat na morgen de wereld anders was.
Dat ik met mijn toverstokje alle goden van geld, macht, armoede, leugens, uitbuiting, meedogenloosheid in de Hades kon werpen en de goden van oprechtheid, duurzaamheid, vertrouwen, empathie, vrijheid een zetel op de Olympus kon bieden.
Zaterdag 11 maart gaf ik op Ladies Rights day van FNV Vrouw een workshop invloed uitoefenen met de cirkels van betrokkenheid en invloed. (model van Stephen Covey). Natuurlijk zal ik morgen met het rode potlood tekenen voor een betere samenleving. Dat is mijn betrokkenheid, maar echte invloed oefenen we dagelijks zelf uit. In plaats van met voorgekookte oneliners elkaar klem te zetten in een debat kunnen we echt het gesprek met elkaar aangaan. Je kunt zelf wijsheid delen door bemoedigend, eerlijk en met empathie te spreken. Je kunt luisteren met je hart, want we mogen er allemaal zijn.
Dat is wat ik wil manifesteren: Een samenleving waarin voor iedereen plaats is om in vrijheid een unieke bijdrage te leveren.
Mijn nieuwste talking stick ‘Dolfijn’ moedigt dat aan. Dit is wat de Dolfijn je leert:

  • Wat scheppen je woorden en gedachten voor je?
  • Wat zou je willen manifesteren?
  • Luister je naar de fluisteringen die je ingegeven worden?
  • Ontwikkel jij jouw intuïtie?
  • Neem je de tijd om weer te spelen?
  • Word je wie je bent? Ken je je missie?
  • Wanneer ben je gelukkig?

Ik zou willen dat de talking stick op scholen ingeburgerd was, zodat onze toekomstige leiders, chiefs worden in plaats van machthebbers.
Wil jij ook met de talking stick werken of heb je vragen? Laat het me weten.
Hieronder zie je mijn nieuwe ontwerpen. Klik door voor hun volledige, rijke betekenis.
Of kom op 1 april je eigen toverstaf maken.
Wil je weten wat jouw talent en missie is? Kom dan naar Epidavros en ontdek wat jouw unieke persoonlijke bijdrage is in ‘Volg je hart’
Ik wens jullie allemaal een wijs besluit morgen voor een mooie samenleving, want daarvoor tekenen we met het rode potlood.

Volg je hart, word wie je bent en creëer je eigen mythe!

Wat wil jij manifesteren? Geef je reactie hieronder en inspireer anderen!

Volg je hart
Talking stick Dolfijn
Talking stick Op avontuur
Talking stick Aas van zwaarden